maandag 26 december 2011

Coming soon... K-SWISS 2012

In de lente van 2012 zal K-SWISS met enkele nieuwe modellen op de markt komen. We hebben het hier over hardloopschoenen. Afgelopen week mocht ik al twee modellen ontvangen die voor 2012 gepland staan.


Allereerst de Blade-Max Glide (263g): Een neutrale hardloopschoen met maximale demping en GuideGlide constructie. GuideGlide staat voor een unieke middenzool constructie die de voet centreert van hiel tot teen, dit alles moet zorgen voor een meer comfortabele en stabiele loop. De schoen is zeer ademend en voorzien van een lichtgewicht bovenkant. De gehele bovenkant is voorzien van SeamFree technologie. SeamFree is een naadloze constructie van synthetisch suede, TPU en mesh dankzij innovatieve hittetechniek toepassing. SeamFree biedt totaal comfort en ondersteuning terwijl de schoen zeer licht in gewicht blijft.


Daarnaast de Blade Foot Run (227g): Een platte hardloopschoen zonder hielverhoging dat de natuurlijke voetbeweging volgt. Met minimale en ondersteunende lichtgewicht bovenzijde met lucht ventilatie.



Afgelopen week heb ik met beide schoenen gelopen. De Blade-Max Glide heb ik getest tijdens een reguliere looptraining bij de vereniging. De Blade Foot Run heb ik getest tijdens de Kangaroeloop op tweede kerstdag in Vught. Dat was vooral een trainingsloop samen met clubgenote Simone Hakenberg. Het parcour was niet alleen op verharde ondergrond en sommige stukken waren zelfs erg modderig. Ik loop graag op minimalistische schoenen en de Blade Foot Run liepen heerlijk.

Komende tijd zullen we meer op deze nieuwe schoenen lopen. Er komen in 2012 meer modellen uit van K-SWISS, wil je weten welke surf dan snel naar www.K-SWISS.nl

Geen opmerkingen: